Barrelpimpen!

Op deze pagina aandacht voor het optische opleuken, zodra we aan de serieuze technische zaken beginnen maken we daar ook nog een pagina voor aan. Vergeet niet onderaan de pagina de 'artist impression' te bekijken!

Koplamproosters:

Toen we op de vuilstort een paar afgedankte groenterekjes tegenkwamen was meteen al helder waar ze voor gingen dienen. Op de T3 puntamilia van vorig jaar hadden ze ook zoiets gefrobelt, zie hiernaast het resultaat!

Dakdragers:

Nog geen idee wat we op het dak moeten gooien, plek zat in zo'n t3, toch hebben we alvast een paar dakdragers gemonteerd. Het was nog flink zoeken op de stort tot we dragers hadden die breed genoeg waren voor het dak van zebrabarrel! Een te klein setje hadden we ook nog liggen, deze hebben we ondertussen al aan een ander team beloofd.

Stickers:

Via werk hebben we een paar www.zebrabarrel.nl stickers laten snijden en de voor en achterkant mee opgeleukt. Voor de sponsorlogo's hebben we nog geen oplossing, weet iemand waar we die kunnen laten sponsoren? Kan ook gelijk hun eigen logo op de bus!   

Verstralers:

Eindelijk begint het op een desertbarrel te lijken! Bij autosloopbedrijf M.H. Rutte in de Velserbroek hebben we de koplampen van een eend gevonden (gesponsord!) . Met een paar uitlaat- en slangeklemmen binnen een half uurtje rammelvast op de dakdragers gemonteerd.

Nieuwe kleuren:

Een voorbeeldje geknutseld in MS Paint. We hebben al wat gedeukte verfblikken gekocht...nu nog zin maken om de verf er voor de barreldag (3 september) op te smeren. Iemand interesse om te helpen? Mail ons!

Met hulp van Druuf, Maud, Femke, Jeroen & Kim, Jeroen & Jos en morele steun van alle voorbijgangers tijdens het schilderen in de Nassaulaan is zebrabarrel op tijd kleur voor de barreldag. Zie onderstaande foto's.